Koneyksikkö vahvistaa Marakonin myyntiverkostoa Pirkanmaalla

15.11.2022

Tamperelainen Koneyksikkö Oy on ketterä raskaan kaluston koneliike, joka myy uutta sekä käytettyä kone- ja kuljetuskalustoa erilaisiin asiakastarpeisiin. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös kalustovuokraukset ja yritys ostaa maanrakennuskoneita sekä kuorma-autoja. Nyt Koneyksikön valikoima on laajentunut Marakonin kattavalla tuotevalikoimalla.

Koneyksikön perustaja ja myynnistä vastaava Tuomo Tuukkanen on työskennellyt pitkään maarakennuskoneiden ja kuljetuskaluston myyntitehtävissä. Vuonna 2021 Tuukkanen päätti perustaa oman yrityksen ja kesällä 2022 alkoi yhteistyö Marakonin kanssa.

Koneyksikön valikoimasta löytyy kaikki Marakonin tuotteet Rammerin iskuvasaroista Kempowerin latauslaitteisiin. Yrityksen mittavat tilat tarjoavat hienot puitteet tuoda tuotteet helposti lähelle Pirkanmaalla toimivia asiakkaita.

”Nyt voin tarjota asiakkailleni sekä kaluston että lisälaitteet. Kumppanuus tukee molempien yritysten liiketoimintaa ja meillä on Marakonin kanssa vahva yhteinen tahtotila kasvattaa Rammereiden ja muiden lisälaitteiden myyntiä toimialueellamme Pirkanmaalla”, kertoo Tuukkanen, jolle Marakonin tuotteet ovat tuttuja vuosien ajalta.

Asiantuntevaa tuotemyyntiä ja luotettavaa asiakaspalvelua tukee Koneyksikön naapurissa sijaitseva Marakonin huoltokumppani Heavy Sepät Oy, joka tarjoaa huoltopalveluita Marakonin tuotteille Pirkanmaalla sekä ympäri Suomen.

”Pääsimme ensimmäisen kerran esittelemään Marakonin tuotteita asiakkaillemme Mansen Mörinät -tapahtumassa. Vastaanotto on ollut todella hyvä ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, että tuotteita löytyy läheltä omia työmaita”, Tuukkanen kertoo.

”Rammerointihan on jo alalla käsite, mutta maanrakennusalallakin tullaan tekemään harppauksia sähköistymisessä ja sen myötä Kempowerin latauslaitteet ovat kyllä mielenkiintoinen lisä tuotevalikoimaan”, pohtii Tuukkanen alan tulevaisuutta.

”Meillä on Marakonin kanssa vahva yhteinen tahtotila kasvattaa Marakonin tuotteiden myyntiä toimialueellamme Pirkanmaalla. Marakon on joustava kumppani, jonka kanssa yhteistyö on helppoa”, tiivistää Tuukkanen.

Koneyksikön tuotevalikoimasta löydät Marakonin hydrauliset lisälaitteet: iskuvasarat, purku- ja materiaalinkäsittelylaitteet, kantojyrsimet, pikakiinnittimet sekä betonileikkurit. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat Kempowerin T-sarjan latauslaitteet, jotka helposti siirreltävinä ja kestävinä laitteina soveltuvat erinomaisesti työmaille, kaivoksille, maatalouteen sekä kuljetus- ja logistiikka-aloille.

Lue myös

Marakon ja Rambooms yhdistyivät osaksi Normet Group Oy:tä – tutut MRB tuotteet saavat uuden nimen ja ulkoasun

Lue lisää

Kari Hämäläinen on nimitetty Marakon Groupin johtoon 31.5.2023

Lue lisää

Normet ostaa kotimaisen rikotuspuomeja valmistavan Ramboomsin ja hydraulisia lisälaitteita toimittavan Marakonin

Lue lisää

Koneyksikkö vahvistaa Marakonin myyntiverkostoa Pirkanmaalla

Lue lisää

Huippulaadukasta huolto- ja varaosapalvelua halki Suomen

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota yhteyttä