Hydrauliset lisälaitteet

Marakon  tarjoaa laajan valikoiman huippuluokan hydraulisia lisälaitteita, jotka on suunniteltu parantamaan tehokkuutta ja kestävyyttä kaivu- ja purkutöissä. Edustamme tunnettuja brändejä, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin iskuvasaroihin ja muuhun hydrauliseen kalustoon. Tarjoamaamme sisältyvät myös kattavat huolto- ja varaosapalvelut, joka varmistaa laitteiden pitkäikäisyyden ja luotettavuuden kaikissa työolosuhteissa. 

Rammer lisälaitteet

Marakonin valikoimista löydät Rammerin lisälaitteet, joilla saat erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä kaivu- ja purkutöihin. Nämä lisälaitteet soveltuvat erinomaisesti sekä kevyisiin että raskaisiin sovelluksiin ja tarjoavat parhaan mahdollisen tekniikan vaativiin olosuhteisiin.

Tutustu tuotevalikoimaan
VTN MD-sarjan murskakauha työssä

VTN lisälaitteet

Marakon tarjoaa VTN:n lisälaitteita, jotka tunnetaan monipuolisuudesta ja tehokkuudesta erilaisissa työmaaolosuhteissa. VTN:n laajasta tuotevalikoimasta löytyvät muun muassa murskakauhat ja leikkurit, jotka on suunniteltu parantamaan työtehoa ja kestävyyttä. Nämä lisälaitteet ovat luotettava ratkaisu vaativiin purku- ja rakennustöihin.

Tutustu tuotevalikoimaan
Oilquick-pikakiinnike

OilQuick lisälaitteet

Marakon tarjoaa OilQuick-lisälaitteita, jotka ovat tunnettuja nopeasta ja helppokäyttöisestä kiinnitysjärjestelmästään. Nämä lisälaitteet mahdollistavat työvälineiden nopean vaihdon suoraan ohjaamosta, mikä parantaa työtehoa ja turvallisuutta. OilQuickin järjestelmä soveltuu erinomaisesti kaivukoneisiin ja mahdollistaa eri lisävarusteiden, kuten kauhojen ja iskuvasaroiden, käytön ilman manuaalista vaihtotyötä.

Tutustu tuotevalikoimaan
Ota yhteyttä