Hydrauliset iskuvasarat

Marakon Oy on tunnettu ja arvostettu toimittaja hydraulisille iskuvasaroille, jotka ovat välttämättömiä työkaluja monenlaisissa rakennus- ja purkuprojekteissa. Tarjoamme korkealaatuisia, kestäviä ja tehokkaita iskuvasaroita, jotka on suunniteltu kestämään myös vaativia olosuhteita. Marakonin hydrauliset iskuvasarat tarjoavat luotettavaa suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä maanrakennukseen, kiven rikotukseen ja betonin murskaamiseen. Investoimalla huippuluokan iskuvasaraan voit vähentää laitteen käyttökatkoksia ja parantaa työtehoa. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu. 

Kuva Rammer Excellence iskuvasara lähikuva

Rammer

Suomessa valmistettavat Rammer-iskuvasarat kovaan jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu vahvaksi, kestäväksi ja luotettavaksi kokonaisuudeksi. Saat iskuvasarat 1–3 vuoden takuulla. Tarjoamme Rammer-tuotteille myös 24 tunnin huoltotakuun.

Tutustu tuotevalikoimaan

Normet Xrock®

Kolmesta kattavasta kokoluokasta löytyy sopiva vasara jokaiseen peruskoneeseen. Normet Xrock®-iskuvasarat sopivat erilaisiin kaupunki-, tunneli- ja infraurakoihin sekä roudan ja kiven rikotukseen. Xrock-vasaroilla on 1 vuoden takuu.

Tutustu tuotevalikoimaan

Soosan

Soosan iskuvasarat tunnetaan tehokkuudesta ja kestävyydestä vaativissa olosuhteissa. Soosanin innovatiivinen suunnittelu takaa iskuvasaroiden maksimaalisen energiatehokkuuden ja käyttömukavuuden, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan monipuolisiin työmaaolosuhteisiin.

Tutustu tuotevalikoimaan
Ota yhteyttä