Palvelut

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Tunnettu ja tehokas tiimimme varmistaa, että laitteesi pysyvät toimintakunnossa pitkään.  

Alan rautaisista ammattilaisista koostuva huoltopalvelu työskentelee Lahdessa, missä huollamme ja korjaamme iskuvasaroita sekä purkulaitteita kuten kouria, pulveroijia ja leikkureita. Palvelumme kattaa kaikki edustamamme merkit: Normet Xrock, Rammer, VTN, OilQuick, Soosan ja Aliva.  

Palveluumme kuuluvat huollot nopeat ja täsmälliset varaosatoimitukset sekä vuokrauspalvelu, josta saat tarvittaessa käyttöösi vuokralaitteet erilaisiin lyhytaikaisiin käyttötarpeisiin sekä esimerkiksi varalaitteeksi huollon ajaksi. Pitkä kokemuksemme laitteista sekä nopea ja ketterä palvelumme mahdollistaa laitteiden elinkaaren vahvistamisen joka vaiheessa. 

Henkilökuntamme koostuu kokeneista ammattilaisista, joista moni on ollut itsekin koneiden ohjaimissa ja osaa siksi auttaa erilaisissa tilanteissa luotettavasti ja mutkattomasti. Koulutamme uudet huollon työntekijät aina kattavalla iskuvasarakoulutuksella.   

Nopeus ja sujuvuus on palvelumme valtteja. Meille on tärkeää palvella asiakasta ripeästi, jotta hän voi keskittyä omaan työhönsä ja pitää pyörät pyörimässä työmaallaan.  

Rammerin tuotteisiin sisältyy 24 tunnin huoltotakuu: laitamme laitteet kuntoon tarvittaessa 24 tunnin sisällä yhteydenotostasi.  

Marakonin valtuutetut huoltokumppanit varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden toteutumisen ympäri Suomen. 

Kuva Marakonin työntekijöistä

Marakonin huoltopalvelut

Marakonin asiantunteva huoltotiimi huoltaa ja korjaa iskuvasaroita sekä purkulaitteita kuten kouria, pulveroijia ja leikkureita. Ripeä ja luotettava palvelu.

Lue lisää
Kuva varaosapalvelu varaosat hyllyssä

Marakonin varaosapalvelu

Marakonilta varaosat nopeasti ja täsmällisesti iskuvasaroille ja purkulaitteille kuten kuorille, pulveroijille ja leikkureille. Kattava varaosavalikoima.

Lue lisää

Marakonin vuokrauspalvelu

Marakon vuokraa rikotukseen, louhintaan, purkuun ja materiaalikäsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Valikoimastamme löydät iskuvasarat, kourat, pulveroijat, murskakauhat ja betonileikkurit.

Lue lisää

Ota yhteyttä