Meille töihin

Tule mukaan viemään suomalaista osaamista maailmalle. Marakon on kasvanut 40 vuoden aikana alansa merkittäväksi kansainväliseksi toimijaksi. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä erilaisista ammatti- ja koulutustaustoista tuleville tekijöille.  

Suomessa Marakonilla työskentelee mahtava joukko osaavia ammattilaisia: asentajia, hitsaajia, varaosamyyjiä sekä teknisessä asiakaspalvelussa toimivia henkilöitä. Kiinnostavia työtehtäviä on tarjolla myös hallinnon, myynnin, logistiikan ja globaalin puomiliiketoiminnan parissa.

Tututustu työntekijöihimme

Kuva Esa Korhonen

Esa ”Enzo” Kohonen, varaosamyynnin ammattilainen

Esa ”Enzo” Kohonen vastaa Marakonilla iskuvasaroiden vara- ja kulutusosamyynnistä. Työ on hänen mukaansa ”hektistä, mutta mukavaa”.

Kohosen tyypilliseen työpäivään kuuluu asiakkaiden tilausten vastaanottaminen ja kyselyihin vastaaminen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tämän lisäksi hän vastaa kaikkien vara- ja kulutusosien hankinnoista.

Kohonen on tunnettu tekijä alalla ja hänen rautaiseen ammattitaitoonsa luotetaan laajasti myös asiakkaiden keskuudessa. 

Tutustu työntekijöihimme: Esa Kohonen, Varaosamyynnin ammattilainen

Avoimet työpaikat

Huoltoasentaja

Lahtelainen perheyhtiö Marakon Oy hakee asentajaa kaivinkoneiden hydraulisten lisälaitteiden huoltoon.

Arvostamme: Kokemusta raskaan kaluston huoltotöistä sekä hitsauksesta. Tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn – ymmärrät laadukkaan työnjäljen merkityksen ja vastaat työsi tuloksesta. Reipasta asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme: Monipuolisen tehtävän ja ammatillisesti hyvät kehitysmahdollisuudet korkealaatuisten tuotteiden parissa. Mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden työskennellä joustavasti.

Lähetä hakemuksesi 20.12.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@marakon.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat ma-pe klo 8–16:
Korjaamon työnjohtaja Petri Muurinen puh. 040 900 6639
Liiketoimintayksikön johtaja Jyrki Hyyrönmäki puh. 040 760 3190

Kuva Marakonin työntekijöistä

Mikäli avoimissa työpaikoissamme ei ole juuri nyt sinulle sopivaa paikkaa, kerro meille minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@marakon.fi

Ota yhteyttä