Ylöjärveläinen Räjäytys Kaksikko investoi Suomessa valmistettuihin Rammer Excellence -sarjan iskuvasaroihin

11.3.2021

Ylöjärveläinen Räjäytys Kaksikko on erikoistunut louhimaan kiveä murskauslaitoksille. Jotta ylisuuret kivet saadaan hakattua murskausprosessiin sopiviksi, täytyy niitä varten olla järeät työkalut. Tätä tarkoitusta varten yritys on hiljattain investoinut kolmeen Rammerin Excellence -sarjan iskuvasaraan, jotka valmistetaan Suomessa.

”Kivi on kovaa ja me irrotamme sitä murskaamoille miljoona kuutiota vuodessa. Tähän tarvitaan luotettavat vasarat, jotka kestävät erittäin kovaa käyttöä. Tässä ajassa tuntui myös tärkeältä tukea suomalaista työtä”, kertoo Räjäytys Kaksikon toimitusjohtaja Marko Martiskainen.

Marakonin ja Räjäytys Kaksikon yhteistyö on jatkunut hedelmällisenä jo parikymmentä vuotta. Näiden vuosien aikana Räjäytys Kaksikolla on ollut käytössään useita erimerkkisiä iskuvasaroita, kuten esimerkiksi korealainen Soosan ja viimeisimpänä hankitut Rammer 3288E -vasarat.

”Tässä työssä on tärkeää, että tuotanto työmailla jatkuu keskeytyksettä. Kun vasarat tarvitsevat huoltoa, Marakon on aina hoitanut hommansa nopeasti ja ammattitaidolla. Heiltä saa aina myös varavasaran käyttöön huoltojen ajaksi”, jatkaa Martiskainen.

Räjäytys Kaksikon työmaat sijaitsevat pääasiassa Etelä-Suomessa. Tällä hetkellä työskennellään muun muassa Tampereen autokuljetuksen montulla Tampereella sekä Pärhä Oy:n ja Jarmo Toikka Ky:n kanssa. Pääkaupunkiseudulla tehdään kaupunkilouhintaa Avialogiksen työmaalla, minkä lisäksi yritys tekee myös rakennusten pohjien louhintoja ympäri Suomea.

Rammer Excellence 3288E
Suomessa valmistettavat Rammer Excellence -iskuvasarat ovat niittäneet mainetta maailmalla jo vuosikymmenien ajan. Nämä kovaan jokapäiväiseen käyttöön soveltuvat iskuvasarat on suunniteltu ja valmistettu ilman kompromisseja vahvaksi, kestäväksi ja luotettavaksi kokonaisuudeksi. Valikoimaa on juuri päivitetty E-sarjan versioilla, joihin on lisätty uusina ominaisuuksina muun muassa Ramdata3 -etävalvonta sekä entistä helpompi huollettavuus kenttäolosuhteissa. Rammer Excellence -sarjan tuotteilla on kolmen vuoden takuu.

Lue myös

Marakon ja Rambooms yhdistyivät osaksi Normet Group Oy:tä – tutut MRB tuotteet saavat uuden nimen ja ulkoasun

Lue lisää

Kari Hämäläinen on nimitetty Marakon Groupin johtoon 31.5.2023

Lue lisää

Normet ostaa kotimaisen rikotuspuomeja valmistavan Ramboomsin ja hydraulisia lisälaitteita toimittavan Marakonin

Lue lisää

Koneyksikkö vahvistaa Marakonin myyntiverkostoa Pirkanmaalla

Lue lisää

Huippulaadukasta huolto- ja varaosapalvelua halki Suomen

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota yhteyttä