Marakonin vuokrauspalvelu

Marakon vuokraa rikotukseen, louhintaan, purkuun ja materiaalikäsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Valikoimastamme löydät iskuvasarat, kourat, pulveroijat, murskakauhat ja betonileikkurit.  

Mahdollisuus vuokraukseen on asiakkaidemme kiittelemä palvelu, joka mahdollistaa joustavan reagoinnin erilaisiin tarpeisiin. Vuokrauspalvelumme ansiosta pystymme esimerkiksi tarjoamaan iskuvasaran tai muun varalaitteen huollon ajaksi tai antamaan laitteen koekäyttöön ennen hankintapäätöstä. Vuokraaminen on kustannustehokas ratkaisu, kun laitteen käyttöaste on matala tai kun laitetta tarvitaan vain tiettyyn työvaiheeseen.  

Nopea ja joustava vuokrauspalvelu  

Valmistelemme vuokralaitteet käyttökuntoon aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Nopeimmillaan pystymme lähettämään vuokralaitteen asiakkaalle jo saman päivän aikana.  

Vuokra-ajan sovimme joustavasti käyttötarpeen mukaan. Meiltä voit vuokrata laitteen muutamaksi päiväksi tai useammaksi kuukaudeksi. Yleisimpiä meiltä vuokrattavia laitteita ovat iskuvasarat ja pulveroijat. 

Laitteen voi vuokra-ajan päätyttyä lunastaa itselle 12 kuukauden maksusopimuksella. Vuokramaksusta myönnetään hyvitystä sopimuksen mukaan.  

Vuokrauspalvelumme sijaitsee Lahdessa. Valtuutetut huoltokumppanimme varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden sekä laitteiden vuokrauksen toteutumisen ympäri Suomen. 

Ota yhteyttä

Tarvitsetko huoltoa tai varaosia?

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Alan rautaisista ammattilaisista koostuva huoltopalvelu työskentelee Lahdessa. Valtuutetut huoltokumppanit varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden toteutumisen ympäri Suomen.

Huolto- ja varaosapalvelut
Tietosuojaseloste
Ota yhteyttä