Marko Tourunen tuo vahvaa kokemusta Marakonin tekniseen myyntiin

25.8.2022

Marakonin myyntitiimissä teknisen myyjänä 1.8.2022 aloittanut Marko Tourunen toi mukanaan valtavan määrän kokemusta ja vahvaa tietotaitoa, jolla hän auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat ratkaisut.  

”Työskentelin viimeiset 14 vuotta Marakonin jälleenmyymiä Rammereita valmistavalla Sandvikilla. 

Useamman vuoden toimin Sandvikilla tuotekehitysasentajana ja viimeiset kuusi vuotta työskentelin tuotetuen tiimissä, joka vastasi kansainvälisten asiakkaiden tuotetuesta”, kertoo Marko, jolla on teknisen alan koulutuksen lisäksi monipuolinen työkokemus myös maanrakennusalalta ja aina kaivinkoneen kopista asti.  

Työkokemusta on siis ja kertynyt niin loppuasiakkaan kuin laitevalmistajan näkökulmasta. Marakonin kanssa Marko on jo aiemman työn puitteissa tehnyt yhteisiä työkeikkoja ja ollut mukana Marakonin messuosastoilla. 

”Uskon, että monipuolinen työkokemukseni auttaa meitä löytämään asiakkaillemme oikeat ratkaisut. Oikean vasaran tai lisälaitteen valintaan vaikuttaa moni asia, kuten työkohteen asettamat vaatimukset, kuinka säännölliseen tai raskaaseen työhön työkalua haetaan”, Marko kertoo ajatuksiaan uudesta työroolista.  

”Marakonilla avoinna ollut mielenkiintoinen työtehtävä ja sen tuomat mahdollisuudet päästä työskentelemään suoraan asiakasrajapinnassa herättivät kiinnostuksen ja päätin hakea paikkaa”, sanoo Marko, jonka positiivinen käsitys Marakonista työnantajana on vain vahvistunut. Työkavereissa oli ennestään tuttuja ja uuden esimiehen alaisuudessa Marko on aiemminkin työskennellyt.  

”Marakonin tuotteet olivat pääsääntöisesti tuttuja, mutta uuttakin olen päässyt oppimaan. Työtehtäväni ovat entistä monipuolisempia ja tekninen myynti pitää sisällään paljon erilaisia tehtäviä, kuten hinnoittelua ja tarjousten tekemistä. Teknisen osaamiseni ja työkokemukseni tarjoaa mahdollisuuden myös osallistua kentällä tapahtuvaan työhön”, sanoo Marko, joka odottaa innolla, mitä kaikkea tulevat työtehtävät Marakonilla pitävät sisällään. 

”Marakonilla on kannustava ja avoin työilmapiiri. On ollut hienoa kokea heti alusta asti, että oman äänen saa kuuluviin ja tekemiseeni luotetaan”, tiivistää Marko ensimmäisten työviikkojen fiiliksiä.  

Vapaa-ajalla Markon löytää todennäköisimmin jalkapallo- tai yleisurheilukentän laidalta valmentamassa junnuja huippusuorituksiin. Omalla ajalla Marko lähtee kalaan tai rakentelee ja rassaa autoja ja muita laitteita. 

Onko sinulla käyttöä lisälaitteille? Ota rohkeasti Markoon yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiisi paras ratkaisu! 

Marko Tourunen, tekninen myyjä 

marko.tourunen@marakon.fi, + 358 40 672 4602

Lue myös

Huippulaadukasta huolto- ja varaosapalvelua halki Suomen

Lue lisää

Marakon investoi energiaa varastoivaan aurinkosähköjärjestelmään ja alkaa esitellä sitä myös asiakkailleen

Lue lisää

Marakon tuo markkinoille kaivuukoneeseen liitettävän Dipperfox-kantojyrsimen ja Fortressin korkealaatuiset betonileikkurit

Lue lisää

”Marakonilla ihmisiä kohdellaan yksilöinä ja heidän työpanostaan arvostetaan aidosti”

Lue lisää

Sosiaalinen media

Ota yhteyttä