Rammer

Rammer on yksi tunnetuimmista iskuvasaramerkeistä sekä Suomessa että maailmalla. Vasarat valmistaa Sandvik, ja ne ovat niittäneet mainetta kovaa käyttöä kestävinä työkaluina jo vuosikymmeniä. Yhtä pitkälle ulottuu Marakonin asiantuntemus Rammer-vasaroiden huoltajana ja myyjänä. Huoltopalvelumme on palkittu Rammer Service Excellence -sertifikaatilla, minkä ansiosta voimme tarjota tuotteille kolmen vuoden takuun. Lisäksi takaamme Rammereille 24 h huoltotakuun eli sitoudumme huoltamaan laitteen vuorokauden sisällä. Rammer-vasaroihin sisältyy Ramdata-ohjelmisto, joka muistuttaa käyttäjää huollon varaamisesta.   

Rammerin iskuvasaroiden valikoimasta löytyy ratkaisu niin purkuun, kierrätykseen, kaivostoimintaa, rakentamiseen kuin louhintaankin.  Rammerin hydrauliset iskuvasarat ovat tunnettuja työtehostaan ja toimintavarmuudestaan haastavissakin tehtävissä. Pitkä käyttöikä tekee Rammer-tuotteista myös kestävän valinnan.   

Rammerin tuotesuunnittelun perustana ovat tinkimätön laatu ja kestävät materiaalit yhdistettynä tuottavuutta parantaviin ominaisuuksiin. Laitteet ovat tehokkaita ja taloudellisia tehtävästä riippumatta.