Hydrauliset lisälaitteet

Marakon on Suomen suurin iskuvasaroita ja kaivinkoneiden hydraulisia lisälaitteita tarjoava yritys. Myymme, vuokraamme ja huollamme rikotukseen, louhintaan, purkuun ja materiaalikäsittelyyn tarkoitettuja laitteita.

Tuotevalikoimasta löydät hydrauliset iskuvasarat, purku- ja materiaalinkäsittelylaitteet, kantojyrsimet, pikakiinnittimet sekä betonileikkurit. Kivenkovat asiantuntijamme auttavat löytämään sinulle oikeat ratkaisut.

Marakonin kattavat ja laadukkaat huolto- ja varaosapalvelut ovat saatavilla ympäri Suomen.

MRB – Marakon Rock Breakers

Me Marakonilla tiedämme, mitä hydraulivasaralta vaaditaan – ja siksi meidän omat MRB-vasarat on suunniteltu kunnon töihin! Kolmesta kattavasta kokoluokasta löytyy sopiva vasara jokaiseen peruskoneeseen. MRB-iskuvasarat sopivat erilaisiin kaupunki-, tunneli- ja infraurakoihin sekä roudan ja kiven rikotukseen. MRB-vasaroilla on 1 vuoden takuu.

Tutustu tuotevalikoimaan
Kuva Rammer Excellence iskuvasara lähikuva

Rammer-iskuvasarat

Suomessa valmistettavat Rammer-iskuvasarat kovaan jokapäiväiseen tai sesonkiluotoiseen käyttöön. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu vahvaksi, kestäväksi ja luotettavaksi kokonaisuudeksi. Saat iskuvasarat 1–3 vuoden takuulla. Tarjoamme Rammer-tuotteille 24 tunnin huoltotakuun.

Tutustu tuotevalikoimaan
VTN MD-sarjan murskakauha työssä

VTN purku- ja materiaalinkäsittelylaitteet

VTN-tuotevalikoimasta löydät korkealaatuiset purku- ja materiaalinkäsittelylaitteet. Italialainen perheyritys valmistaa pitkäikäiset ja kovaa kulutusta kestävät murskaimet, pulveroijat, leikkurit ja erilaiset kourat Hardox-kulutusteräksestä.

Tutustu tuotevalikoimaan

Dipperfox-kantojyrsimet

Dipperfox on markkinoiden ylivoimaisesti tehokkain kaivuukoneeseen liitettävä kantojyrsin. Dipperfox murskaa kannot siististi ja tehokkaasti. Auttaa poistamaan kannot ympäristöystävällisesti, aikaa ja rahaa säästäen, eikä jätä kraattereita tai aukkoja jälkeensä.

Tutustu tuotevalikoimaan
Kuva OilQuick pikakiinnitin

OilQuick-pikakiinnittimet

Automaattinen kaivinkoneiden pikakiinnikejärjestelmä, jolla hydrauliset työvälineet voidaan kytkeä ja irrottaa ohjaamosta. OilQuick on turvallinen, nopea ja ympäristöystävällinen pikakiinnitin, jolla hyödynnät koneesi täyden potentiaalin.

Tutustu tuotevalikoimaan

Shearcore Fortress -betonileikkurit

Huippulaadukkaat Fortress-betonileikkurit ammattimaiseen purkutyöskentelyyn.

Massiivisiin purkutöihin suunnitellut laitteet soveltuvat purkutyön eri vaiheisiin. Yhteensopiva OilQuick-pikakiinnittimen kanssa, joka lisää työskentelyn turvallisuutta ja tehokkuutta.

Tutustu tuotevalikoimaan

Käytetyt lisälaitteet vuokralle

Marakon tarjoaa kattavan valikoiman käytettyjä ja huollettuja lisälaitteita rikotukseen, louhintaan, purkuun ja materiaalikäsittelyyn. Laadukkaat huoltopalvelumme varmistavat tuotteille pitkän elinkaareen.

Tutustu tuotevalikoimaan

Huoltopalvelut

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Alan rautaisista ammattilaisista koostuva huoltopalvelu työskentelee Lahdessa. Valtuutetut huoltokumppanit varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden toteutumisen ympäri Suomen.

Tutustu
Ota yhteyttä