Huolto- ja varaosapalvelut

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Alan rautaisista ammattilaisista koostuva huoltopalvelu työskentelee Lahdessa, missä huollamme ja korjaamme kaikkia merkkejä. Rammerin tuotteet laitamme kuntoon tarvittaessa 24 tunnin sisällä yhteydenotostasi.

Marakonin valtuutetut huoltokumppanit varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden toteutumisen ympäri Suomen.

Kuva Marakonin työntekijöistä

Huoltopalvelut

Marakon tarjoaa kattavat huolto- ja varaosapalvelut. Lahden huoltotiimi tarjoaa Rammer Excellence -sarjan tuotteille 24 tunnin huoltotakuun sekä huoltaa ja korjaa kaikkia edustamiamme merkkejä. Valtuutetut huoltokumppanimme takaavat huollot ja varaosien saannin ympäri Suomen.

Ota yhteyttä
Kuva varaosapalvelu varaosat hyllyssä

Varaosapalvelut

Marakonilta saat nopeat ja täsmälliset varaosatoimitukset Rammer-tuotteille ja VTN:n purkulaitteille. Alkuperäisen laitevalmistajan varaosat hyödyntävät viimeisintä teknologiaa ja takaavat laitteellesi erinomaisen kestävyyden ja tuottavuuden. Terien ja osien oikeat kovuudet perustuvat vuosikymmenten mittaiseen lämpökäsittely- ja valmistusosaamiseen.

Kysy lisää

Vuokralaitteet

Marakon vuokraa rikotukseen, louhintaan, purkuun ja materiaalikäsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Valikoimasta löydät iskuvasarat, kourat, pulveroijat, murskakauhat ja betonileikkurit. Vuokraaminen on kustannustehokas ratkaisu, kun laitteen käyttöaste on matala.

Katso laitteet

Ota yhteyttä