Akku- ja latausjärjestelmät

Tehosta tuottavuutta ja pienennä hiilijalanjälkeä energiaa varastoivien akkujärjestelmien sekä helposti siirreltävien latauslaitteiden avulla. Marakonin tarjoamat nykyaikaiset ratkaisut varmistavat sähkövirran kohteissa, joissa valtakunnallista sähköverkkoa ei ole saatavilla tai sähkön saanti halutaan turvata mahdollisten jakelukatkojen aikana.

X-Power on sähköenergiaa varastoiva akkujärjestelmä, jonka avulla voit lisätä energiatehokkuutta ja tuottavuutta. Kempowerin T-sarjan latauslaitteet ovat helposti siirreltäviä ja ne kestävät haastavissakin työolosuhteissa.

Käyttökohteet

Maanrakennus

Maanrakennus

Logistiikka

Maa- ja metsätalous

Henkilöautot

Huoltamot

Varavoimaratkaisut

Aurinkosähkön optimointi

Diesel-generaattorien hybridisointi

Akku- ja latausjärjestelmät soveltuvat eri käyttötarpeisiin

Tehokkaiden akkujärjestelmien avulla varastoit mm. aurinko- ja tuulivoimalla tuotetun sähköenergian sekä hyödynnät akkuja tehokkaina varavoimanlähteinä. Helposti siirreltävillä latauslaitteilla lataat sähköiset työkoneet sekä sähköautot silloinkin, kun valtakunnallista sähköverkkoa ei ole käytettävissä.

Kuva Kempower latauslaitteesta ulkona

Kempower latauslaitteet

Kempowerin T-sarjan latauslaitteet ovat helposti siirreltäviä ja ne kestävät haastavissakin työolosuhteissa. Kempowerin latauslaitteet soveltuvat erinomaisesti työmaille, kaivoksille, maatalouteen sekä kuljetus- ja logistiikka-aloille.

Tutustu tuotteisiin
Kuva X-Power Xelectrix järjestelmä

X-Power akkujärjestelmät

X-Power sähköenergiaa varastoivan akkujärjestelmän avulla lisäät energiatehokkuutta ja tuottavuutta. Hybridisoi työkoneiden voimantuotto hyödyntämällä X-Power akkujärjestelemän tuottamaa sähköenergiaa ja voit jopa puolittaa käytössä olevien dieselgeneraattoreiden koon.

Tutustu tuotteisiin

Ajankohtaista

Huippulaadukasta huolto- ja varaosapalvelua halki Suomen

Lue lisää

Marakon investoi energiaa varastoivaan aurinkosähköjärjestelmään ja alkaa esitellä sitä myös asiakkailleen

Lue lisää

Marakon tuo markkinoille kaivuukoneeseen liitettävän Dipperfox-kantojyrsimen ja Fortressin korkealaatuiset betonileikkurit

Lue lisää

”Marakonilla ihmisiä kohdellaan yksilöinä ja heidän työpanostaan arvostetaan aidosti”

Lue lisää

Ota yhteyttä

Kuva Kaj Koskelasta

Kaj Koskela

Toimitusjohtaja

Tietosuojaseloste
Ota yhteyttä