XB05 hydraulinen iskuvasara

Marakonin MRB-hydraulivasaroiden pienet, S-sarjan vasarat ovat ketteriä ja kestäviä työn sankareita. Huolella valitut ominaisuudet varmistavat, että homma hoituu ja käyttökulut pysyvät alhaisina. Optioina olevista lisäominaisuuksista maksat vain halutessasi.

Kirjaudu Oma Marakoniin

Oma Marakon -asiakasportaalissa näet tuotteiden ja palveluiden asiakaskohtaiset hinnat ja ostohistorian, sekä tarjouspyynnöt. Kulutusosien tilaaminen käy nyt koska tahansa ja missa tahansa. Oma Marakon on auki 24/7

Tutustu rahoitusratkaisuihimme

Kertainvestoinnin lisäksi tarjoamme myös rahoitusratkaisuja tuotteiden hankkimiseen.

Ominaisuudet

  • vaimennettu kotelo
  • kalvoakku
  • kestävä rakenne 

Edut

  • tyhjäiskun suojaus optiona
  • kuumankestovarustelu optiona
  • edulliset käyttökulut   

Tekniset tiedot

Työpaino335 kg
Peruskonesuositus4-8 t
Terän halkaisija70 mm

Tuotteen lisätiedot

Lisätiedostot


Tuoteperhe

Me Marakonilla tiedämme, mitä hydraulivasaralta vaaditaan, siksi toimme markkinoille oman hydraulisten iskuvasaroiden malliston. MRB-vasaroiden huolella valitut ominaisuudet varmistavat, että homma hoituu ja käyttökulut pysyvät alhaisina. MRB-hydraulivasaroissa on parannellut ominaisuudet kuluttavan kiven rikkomiseen sekä optimoitu tehon tarve, joten polttoainekulut ovat pienemmät. Maankuulu huoltomme sekä kustannustehokas varaosapalvelumme varmistaa sen, että MRB-vasaran omistaminen jättää sinut aina plussan puolelle, eivätkä hommat tyssää.

Tarvitsetko huoltoa tai varaosia?

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Alan rautaisista ammattilaisista koostuva huoltopalvelu työskentelee Lahdessa. Valtuutetut huoltokumppanit varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden toteutumisen ympäri Suomen.

Huolto- ja varaosapalvelut