Kirjaudu Oma Marakoniin

Oma Marakon -asiakasportaalissa näet tuotteiden ja palveluiden asiakaskohtaiset hinnat ja ostohistorian, sekä tarjouspyynnöt. Kulutusosien tilaaminen käy nyt koska tahansa ja missa tahansa. Oma Marakon on auki 24/7

Tutustu rahoitusratkaisuihimme

Kertainvestoinnin lisäksi tarjoamme myös rahoitusratkaisuja tuotteiden hankkimiseen.

Tekniset tiedot

Järjestelmän mitatTehoelektroniikka: 1000 mm x 500 mm x 1400 mm, Akkuyksikkö: 750 mm x 252,5 mm x 1530 mm
Paino300 kg (tehoelektroniikka) + 280 kg (akkuyksikköä kohden)
Invertterin teho35 kW
Järjestelmän kapasiteetti40 kW (vakio)
Sisä vai ulkokäyttöönsisä- ja ulkokäyttöön

Tuoteperhe

X-Power on sähköenergiaa varastoiva akkujärjestelmä, jonka avulla voit lisätä energiatehokkuutta ja tuottavuutta. Akkujärjestelmän avulla dieselgeneraattoreilla toteutettu voimantuotto voidaan hybridisoida. X-Power akkujärjestelmää voidaan soveltaa laajasti kaikkialla, missä sähköenergiaa tarvitaan ja missä sähkön saanti halutaan turvata myös mahdollisten jakelukatkojen aikana. Kiinteistöissä energiaa säästävä akkujärjestelmä vähentää riippuvuutta sähköverkosta esimerkiksi varastoimalla uusiutuvaa aurinkoenergiaa, jota voi käyttää hyödyksi silloin, kun aurinko ei paista.

Tarvitsetko huoltoa tai varaosia?

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Alan rautaisista ammattilaisista koostuva huoltopalvelu työskentelee Lahdessa. Valtuutetut huoltokumppanit varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden toteutumisen ympäri Suomen.

Huolto- ja varaosapalvelut