UNLIMITED 35kW 240kWh M10

Vakiona 100 kWh:n akku, jossa 35 kW:n invertteri; Laajennettavissa 80 ja 150 kW:n invertteriin ja 100-240 kWh:n akku

Kirjaudu Oma Marakoniin

Oma Marakon -asiakasportaalissa näet tuotteiden ja palveluiden asiakaskohtaiset hinnat ja ostohistorian, sekä tarjouspyynnöt. Kulutusosien tilaaminen käy nyt koska tahansa ja missa tahansa. Oma Marakon on auki 24/7

Tutustu rahoitusratkaisuihimme

Kertainvestoinnin lisäksi tarjoamme myös rahoitusratkaisuja tuotteiden hankkimiseen.

Tekniset tiedot

Järjestelmän mitat3,05 m x 2,44 m x 2,90 m. 10 jalan kuutionmuotoinen kontti
PainoRiippuu invertterin koosta ja akkuvaraston kokoonpanosta
Invertterin teho35 kW
Järjestelmän kapasiteetti60-240 kWh

Tuoteperhe

X-Power on sähköenergiaa varastoiva akkujärjestelmä, jonka avulla voit lisätä energiatehokkuutta ja tuottavuutta. Akkujärjestelmän avulla dieselgeneraattoreilla toteutettu voimantuotto voidaan hybridisoida. X-Power akkujärjestelmää voidaan soveltaa laajasti kaikkialla, missä sähköenergiaa tarvitaan ja missä sähkön saanti halutaan turvata myös mahdollisten jakelukatkojen aikana. Kiinteistöissä energiaa säästävä akkujärjestelmä vähentää riippuvuutta sähköverkosta esimerkiksi varastoimalla uusiutuvaa aurinkoenergiaa, jota voi käyttää hyödyksi silloin, kun aurinko ei paista.

Tarvitsetko huoltoa tai varaosia?

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Alan rautaisista ammattilaisista koostuva huoltopalvelu työskentelee Lahdessa. Valtuutetut huoltokumppanit varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden toteutumisen ympäri Suomen.

Huolto- ja varaosapalvelut