T800P40C7AS Latausasema 800V/40kW/CCS2/7m

Kempowerin T-sarjan latauslaitteet ovat helposti siirreltäviä ja ne kestävät haastavissakin työolosuhteissa. Kempowerin latauslaitteet soveltuvat erinomaisesti työmaille, kaivoksille, maatalouteen sekä kuljetus- ja logistiikka-aloille. Tasavirtalatauksen avulla lataat työkoneen nopeammin ja suuremmalla teholla, kuin vaihtovirtalatauksella. Yhdessä energiaa varastoivan akkujärjestelmän ja mobiilin latausjärjestelmä kanssa, lataaminen onnistuu silloinkin, kun valtakunnallista verkkoa ei ole käytettävissä. Älykkäät latauslaitteet näyttävät selkeästi työkoneen varaustason, varaustehon sekä latausajan. Tarjoamme latauslaitteita myös vuokrattavaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kirjaudu Oma Marakoniin

Oma Marakon -asiakasportaalissa näet tuotteiden ja palveluiden asiakaskohtaiset hinnat ja ostohistorian, sekä tarjouspyynnöt. Kulutusosien tilaaminen käy nyt koska tahansa ja missa tahansa. Oma Marakon on auki 24/7

Tutustu rahoitusratkaisuihimme

Kertainvestoinnin lisäksi tarjoamme myös rahoitusratkaisuja tuotteiden hankkimiseen.

Tuotteen lisätiedot

Tuoteperhe

Kempowerin T-sarjan latauslaitteet ovat helposti siirreltäviä ja ne kestävät haastavissakin työolosuhteissa. Kempowerin latauslaitteet soveltuvat erinomaisesti työmaille, kaivoksille, maatalouteen sekä kuljetus- ja logistiikka-aloille. Yhdessä energiaa varastoivan akkujärjestelmän ja mobiilin latausjärjestelmä kanssa, lataaminen onnistuu silloinkin, kun valtakunnallista verkkoa ei ole käytettävissä.

Tarvitsetko huoltoa tai varaosia?

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Alan rautaisista ammattilaisista koostuva huoltopalvelu työskentelee Lahdessa. Valtuutetut huoltokumppanit varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden toteutumisen ympäri Suomen.

Huolto- ja varaosapalvelut