Rammer R45P + RD3 hydraulivasara

Suomessa valmistettava laadukas ja luotettava Rammer Performance -iskuvasara on ratkaisusi kun käyttötarpeesi on satunnaisempaa tai työsi on sesonkiluontoista. Tärinä- ja äänivaimennettu kotelo suojaa sekä kuljettajaa, konetta että ympäristöä. Vakiona muun muassa automaattirasvari, tyhjäniskunesto sekä Ramdata II -huoltoilmaisin. Rammer Performance -sarjan tuotteilla on vuoden takuu.

Tutustu rahoitusratkaisuihimme

Kertainvestoinnin lisäksi tarjoamme myös rahoitusratkaisuja tuotteiden hankkimiseen.

Tekniset tiedot

Työpaino2950 kg
Peruskonesuositus32-53 t
Terän halkaisija165 mm

Tuoteperhe

Suomessa valmistettava laadukas ja luotettava Rammer Performance -iskuvasara on ratkaisusi, kun käyttötarpeesi on satunnaisempaa tai työ sesonkiluontoista. Tärinä- ja äänivaimennettu kotelo suojaa sekä kuljettajaa, konetta että ympäristöä. Performance-sarjan vasaroissa on vakiona muun muassa automaattirasvari, tyhjäniskunesto sekä Ramdata II -huoltoilmaisin. Rammer Performance -sarjan iskuvasaroilla on vuoden takuu.

Tarvitsetko huoltoa tai varaosia?

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Alan rautaisista ammattilaisista koostuva huoltopalvelu työskentelee Lahdessa. Valtuutetut huoltokumppanit varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden toteutumisen ympäri Suomen.

Huolto- ja varaosapalvelut