Dipperfox 850PRO kantojyrsin

Dipperfox 850Pro on tehokkain kaivinkoneisiin sopiva työkalu kantojen poistoon. 10 kertaa nopeampi kuin muut tavat poistaa kantoja. 850Pro murskaa juuret jopa 0,9 metriä maan pinnan alapuolella, mikä ei ole mahdollista perinteisillä kantojyrsimillä.

Kirjaudu Oma Marakoniin

Oma Marakon -asiakasportaalissa näet tuotteiden ja palveluiden asiakaskohtaiset hinnat ja ostohistorian, sekä tarjouspyynnöt. Kulutusosien tilaaminen käy nyt koska tahansa ja missa tahansa. Oma Marakon on auki 24/7

Tutustu rahoitusratkaisuihimme

Kertainvestoinnin lisäksi tarjoamme myös rahoitusratkaisuja tuotteiden hankkimiseen.

Tekniset tiedot

Peruskonesuositus14-30 t
Järjestelmän mitatleikkuuhalkaisija: 850 mm
Paino575 kg

Tuotteen lisätiedot

Tuoteperhe

Dipperfox on markkinoiden ylivoimaisesti tehokkain kaivuukoneeseen liitettävä kantojyrsin. Pystysuorassa ympäripyörivän leikkausmenetelmän ansiosta jyrsin on erittäin tehokas työväline perinteisiin menetelmiin verrattuna. Dipperfox poistaa kannon ympäristöystävällisesti ja siististi sekä aikaa ja rahaa säästäen.

Tarvitsetko huoltoa tai varaosia?

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Alan rautaisista ammattilaisista koostuva huoltopalvelu työskentelee Lahdessa. Valtuutetut huoltokumppanit varmistavat huolto- ja varaosapalveluiden toteutumisen ympäri Suomen.

Huolto- ja varaosapalvelut