Marakon tuo markkinoille oman hydraulisten MRB-iskuvasaroiden malliston 

Suomen osaavin iskuvasaratalo lanseeraa oman MRB-hydraulivasaroiden malliston kotimaan lisälaitemarkkinoille. MRB-vasaroiden kokohaitari kattaa yleisimmät Suomessa käytössä olevat koneluokat. Käyttökustannuksiltaan edulliset vasarat on suunniteltu ominaisuuksiltaan kotimaassa tehtäviin purku- ja rikotustöihin ja varustettavissa myös kuumiin olosuhteisiin sekä vedenalaiseen rikotukseen.

MRB – Marakon Rock Breakers

Marakonin iskuvasarat kantavat nimeä MRB ja mallisto kattaa 13 hydraulivasaraa, jotka jakautuvat työpainoiltaan 335–7 250 kiloon ja soveltuvat 4 tonnista aina 120 tonnin peruskoneisiin. Laajan kokohaitarin ja monipuolisten ominaisuuksien ansiosta MRB-iskuvasarat soveltuvat erinomaisesti yleisimpiin Suomessa käytössä oleviin koneluokkiin sekä täällä tehtäviin maanrakennuspuolen purku- ja rikotustöihin.  
 
– Edullisilla käyttökuluilla haluamme varmistaa asiakkaidemme iskukyvyn kaikissa tilanteissa, kertoo Liiketoimintayksikön johtaja Jyrki Hyyrönmäki.

MRB-vasara iskee varmasti

Ennen suurta yleisöä vasaroita on testattu Marakonin oman henkilökunnan ja valikoitujen asiakkaiden toimesta erityyppisillä työmailla.  

Porausliike Ryth Oy koekäytti 2650 kg:n työpainoista XB36-mallia loka-marraskuun aikana Lahdessa Pippo-Kujalan yritysalueen työmaalla. Vasaran ominaisuudet pääsivät täysipäiväisessä rikotustyössä kovaan testiin. Testikäytössä MRB-vasarat ovat näyttäneet luotettavuutensa ja varmakäyttöisyytensä. 

– MRB-vasara iskee hyvin. Vasara ei täristä ja sitä on helppo käyttää. Myös kotelon muotoilu on hyvä ja kivien kääntely onnistuu hyvin, luettelee viisi vuotta kivenrikotustyötä tehnyt Jari Väisänen Porausliike Rythiltä.

Varaosat sekä huollot nopeasti ja laadukkaasti

Myytävien laitteiden jälkimarkkinointi on ollut aina Marakonilla toiminnan tärkeintä ydintä. Vara- ja kulutusosien saatavuudesta sekä nopeasta ja laadukkaasta huoltotyöstä ei tingitä jatkossakaan. Maankuulu huolto sekä kustannustehokas varaosapalvelu varmistaa, että MRB-vasaran omistaminen jättää plussan puolelle eivätkä hommat tyssää.  

Lisätietoja:

Jyrki Hyyrönmäki, liiketoimintayksikön johtaja, puh. 040 760 3190
Marko Tourunen, tekninen myyjä, puh. 040 672 4602

Tutustu vasarasarjaan lisää täällä!

Marakon Oy myy, vuokraa ja huoltaa korkealaatuisia hydraulisia iskuvasaroita ja kaivuukoneiden lisälaitteita sekä akkujärjestelmiä ja latauslaitteita Suomessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan sekä laadukkaasta huolto- ja varaosapalvelustaan. Marakon on myös mukana sähköistämässä työmaita energiaa varastoivilla X-Power akkujärjestelmillä, jonka avulla voidaan vähentää energian kulutusta ja lisätä akkujärjestelmään liitettävän laitteen energiatehokkuutta. 

Ota yhteyttä