Normet Xrock®-vasarat

Xrock-vasarat on tehty kunnon töihin

Me tiedämme, mitä hydraulisilta iskuvasaroilta vaaditaan.

Kolmeasta kattavasta kokoluokasta löytyy sopiva vasara jokaiseen peruskoneeseen. MRB-iskuvasarat eivät sisällä turhia vempeleitä joista maksat liikaa, vaan vasaroiden huolella valitut ominaisuudet varmistavat, että hommasi hoituu ja käyttökulut pysyvät alhaisina.

Normet Xrock®-vasara iskee varmasti

Aina valmiina oikeisiin töihin

Xrock-hydraulivasaroiden kokohaitari kattaa yleisimmät Suomessa käytössä olevat koneluokat. Käyttökustannuksiltaan edulliset vasarat on suunniteltu ominaisuuksiltaan kotimaassa tehtäviin purku- ja rikotustöihin ja varustettavissa myös kuumiin olosuhteisiin sekä vedenalaiseen rikotukseen.

Parasta huoltopalvelua

Maankuulu huoltomme sekä kustannustehokas varaosapalvelumme varmistaa sen, että vasaran omistaminen jättää sinut aina plussan puolelle eivätkä hommat tyssää.

Alhaiset käyttökulut

Xrock-iskuvasaroissa on parannellut ominaisuudet kuluttavan kiven rikkomiseen sekä optimoitu tehontarve, joten polttoainekulut ovat pienemmät. Ensimmäisen käyttövuoden aikana elinkaarikustannukset ovat Xrock-vasaroilla n. 30 % alhaisemmat tunnettuihin merkkeihin verrattuna.


Nopea toimitus

Xrock-hydraulivasaroilla on erinomainen saatavuus – tilauksesta toimitukseen menee nopeimmillaan vain muutama päivä, joten pääset hommiin nopeasti.

Xrock-hydraulivasarat

Kolmesta kokoluokasta löytyy sopiva iskuvasara jokaiseen peruskoneeseen. Xrock-iskuvasarat sopivat erilaisiin kaupunki-, tunneli- ja infraurakoihin sekä roudan ja kiven rikotukseen.

Tutustu Xrock-iskuvasaroihin

Ota yhteyttä

Marko Tourunen

Tekninen myyjä

Tietosuojaseloste
Ota yhteyttä