Normet Xrock®

Olemme sitoutuneet vuosikymmenien ajan huollettavuuteen ja asiakaslähtöiseen suunnitteluun, jonka myötä olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka tehostaa kaivosliiketoimintaasi.

Kattava Normet Xrock® -hydraulisten vasaroiden, puomien ja automaatiojärjestelmän tuotevalikoima on suunniteltu vastaamaan vaatimuksiin maanalaisissa ja pintakaivoksissa sekä rakennusalalla. Normet Xrock® -valikoima varmistaa työn jatkuvuuden ja tehokkuuden olosuhteista riippumatta.

Normet Xrock -puomit

Normet Xrock -puomit lisäävät turvallisuutta ja maksimoivat tehokkuuden.

Ketterät ja kestävät puomimme ovat pitkäikäisiä ja vaivattomia käyttää, ja niillä on erinomainen huollettavuus ja helposti saavutettavat huoltopisteet. Normet Xrock -puomin omistaminen on aina etu, ja voit varmistaa työsi jatkuvuuden.

Lue lisää Xrock-puomeista

Xrock-automaatio

Kaivosteollisuus on muutoksen keskellä. Turvallisuus ja taloudelliset kannustimet lisäävät automaation ja älykkäiden järjestelmien kysyntää. Xrock® Automationin avulla saat yrityksestäsi parhaan mahdollisen arvon vastuullisella tavalla ja samalla saat jotain, joka on ratkaisevan tärkeää todellisen arvon luomisessa – mielenrauhaa.

Lue lisää Xrock-automaatiosta

Xrock-hydraulivasarat

Kolmesta kokoluokasta löytyy sopiva iskuvasara jokaiseen peruskoneeseen. Xrock-iskuvasarat sopivat erilaisiin kaupunki-, tunneli- ja infraurakoihin sekä roudan ja kiven rikotukseen.

Lue lisää Xrock-vasaroista

Ota yhteyttä