Soosan

Soosan on korealainen iskuvasaranvalmistaja, joka on aloittanut iskuvasaroiden valmistuksen vuonna 1984. Yritys tarjoaa laajan valikoiman hydraulisia iskuvasaroita eri painoluokissa. Vasarat soveltuvat 0,8–90 tonnin peruskoneisiin. Valikoimaan kuuluu malleja pienistä iskuvasaroista suuriin raskaan sarjan vasaroihin, joita käytetään kaivosteollisuudessa, louhinnassa, rakennustyömailla ja purkutöissä.   

Soosan-iskuvasarat on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita ja pitkiä käyttöjaksoja. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta ne ovat kevyitä ja tehokkaita sekä helppoja ja nopeita huoltaa, mikä minimoi työmaan käyttökatkot. 

Soosan-vasaroiden hyvä iskuvoima ja tehokkuus lisäävät työmaan tuottavuutta. Vasarat on varustettu tyhjäniskunestolla, tehokkaalla äänenvaimennuksella, automaattirasvauksella, iskutaajuuden säädöllä ja vesivasaravalmiudella. Vasaroiden ominaisuuksiin kuuluu lisäksi mm. energian talteenottojärjestelmä, mikä parantaa käytön energiatehokkuutta.  

Marakonin asiantunteva huolto- ja varaosapalvelu tekee huollot ja korjaukset Soosanin iskuvasaroille tarvittaessa nopealla aikataululla ja varmistaa, että laitteesi pysyy toimintakunnossa pitkään.